Welkom bij
Hans & Jantine

Het genieten kan beginnen.

Capri. brengt een zonnestraaltje! Alle dagen van het seizoen willen wij u blij en vrolijk maken. Even een momentje alleen maar genieten. Met een lekker ijsje in de hand, een eeeeeeindeloze ijscoupe of een jammiejammie coole shake. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een tongstrelende afsluiter van uw diner.

Sinds 1935 zijn we gevestigd in het hartje van Zierikzee. Hans en Jantine heten u welkom in de ijssalon en werken vol passie en inspiratie aan een lach op ieders gezicht.

Welkom bij Capri. Zierikzee

Wij zijn trots op de stad Zierikzee. Met ons smaakvol en eerlijk ijs toveren we bij onze klanten een lach op het gezicht.  Zo maken we de Zierikzee-beleving nog leuker. Mooi toch?

Gezond, ambacht, hoge kwaliteit, smaaksensatie. Daar staan wij voor. Bij ons niet zomaar ‘n ijsje. Bij Capri. Zierikzee ervaart u vele unieke smaakcombi’s en een opvallend volle vulling van ECHTE producten.

De stad Zierikzee en het prachtige gebied Schouwen-Duivenland aantrekkelijk maken en iedereen hier samen van te laten genieten. Daar werken we iedere dag aan.

Mensen blij maken. Daar gaan we voor.

Eet smakelijk!

Ambachtelijk ijs sinds 1935.

Wij zijn gek van ijs. Daarom maken we het helemaal zelf. Hans tovert vanuit de ijskelder zelfgemaakt ambachtelijk ijs vol verse, pure ingrediënten in zo’n 100 heerlijke, verrassende, gekke smaken. 

Zelfgemaakt vers ijs

Wij zien ijs maken als een ambacht. Met liefde, creativiteit en respect voor genieten van de kleine dingen in het leven. Een ijsje maakt jong tot oud vrolijk, biedt troost, haalt mooie herinneringen op en is ‘n genietmoment. 

Zierikzees verhaal

Ons pand dateert uit 1795. Vanaf 1935 wordt er vanaf deze plek ijs gemaakt, nadat Leentje de Starrekiekster haar pand had verkocht. Deze naam kreeg ze omdat ze altijd met een scheef hoofd naar boven keek.

Wandeltip: de Capri.Zierikzee ijsroute

Lees HIER meer over Zierikzee en de bezienswaardigheden en wandel onze unieke toeristische ijs-seeing route.

KLIK op het ijs-seeing filmpje dat langs 22 bezienswaardigheden wandelt.

Wij weten wat er in ons ijs zit.

Hans maakt het ijs vers in de ijskelder. Direct onder de winkel. Met oog voor detail en eindeloos enthousiast. Altijd op ontdekkingsreis en op zoek naar nieuwe smaken. > KLIK HIERNAAST en zie het filmpje waarin Hans ijs maakt.

De ingrediënten

Wij werken met natuurlijke basisproducten en kwalitatief hoogwaardige Italiaanse grondstoffen. De finish komt o.a. van verse noten, echt fruit en kwaliteitschocolade.

Onze leveranciers

Capri experimenteert met ijs. En met smaken. We blijven verrassen en werken samen met regionale leveranciers, bakkerijen en fruittelers.

Onze specials.

U bent in Zeeland, dus proeft u bij ons de authentieke Zeeuwse smaken. Zoals ijs met verse bolus, Zeeuwse Boterbabbelaar of Duindoornbes. Onze koploper met 10 soorten noten is de NOTENEXPLOSIE. We hebben ook voortreffelijke ijskoffies, milkshakes en warme wafels.

100+ smaken roomijs en sorbetijs

De klasiekers vanille, banaan, aardbei scheppen we natuurlijk voor u, met daarnaast verrassende smaken zoals Zeeuws zeezout, limoen basilicum, advocaat, groene appel, Zuppa Inglese, Duindoornbes, cookies, dulce di Leche.

Allergenen

Wij vinden dat iedereen van ons ijs moet kunnen genieten. En dus hebben we ijs voor diabetici en gluten-, lactose-, noten-, soja- en ei-vrij ijs. Vraag ons erom.

Liefde gaat door de maag,
ijs naar het hart.