Houd je hoofd cool, want met deze actie krijg je een brainfreezzz, en je kunt een 10-bollenkaart winnen! En het mooie is dat we de actie meerdere malen starten. Dus je maakt iedere nieuwe ronde weer nieuwe kans.

Kraak jij de smaakcombinatie code? WIN 10 x gratis ijs!

Zo werkt deze winactie:

Brainfreezzz is gebaseerd op het bordspel Mastermind. Capri Zierikzee heeft een serie van 4 smaken vastgesteld, dat staat bij hen genoteerd en verder weet niemand de combinatie. Weet jij die combinatie te kraken?

Maandag 22 mei starten we de eerste Brainfreezzz. In onze ijssalon kan je actiekaartjes krijgen waarop je kunt invullen wat je al geraden hebt, die helpen je wellicht. Pak een kaartje mee!

Bij iedere bestelling in de winkel kan je een poging wagen. Let op: Het is dus NIET mogelijk om via social media, DM of Whatsapp de combinatie te raden!!! Zodra iemand de smaakcombinatie heeft geraden ontvangt de winnaar direct de bollenkaart waarmee je nog meer heerlijke gratis ijsjes kunt eten. De volgende maandag starten we dan weer een nieuwe smaakcombinatie. Dus iedereen maakt steeds opnieuw kans. Bij ieder gekocht bolletje mag je een poging wagen om de combinatie te raden.

WEDSTRIJDREGELS: BRAINFREEZZZ

Raad jij de volgorde van de ijssmaken?!? Zet de juiste smaken op de juiste volgorde.
> Doe mee door direct bij bestelling aan ons te vertellen dat je de Brainfreezzz combinatie wil kraken.
> Geef direct bij de vitrine door welke smaak en welke plaats je bedacht hebt.
> Je kan per bolletje dat je koopt 1 smaak & plaats raden OF de hele combinatie doorgeven. Dus bestel je drie bolletjes dan kan je drie keer raden!
> Is de complete combinatie goed geraden door iemand? Dan starten we volgende maandag een nieuwe combinatie. Dus je kunt vanaf dan weer meedoen.
> Heb je de hele combinatie van vier smaken goed? Dan krijg je een 10-bollenkaart waarmee je 10 x ijs kan halen.
> Volg ons op Instagram en Facebook zodat je weet wanneer er een nieuwe combinatie start.

> Let op: Het is dus NIET mogelijk om via social media, DM of Whatsapp de combinatie te raden!!!

Houd hier rekening mee:

 • Koop een ijsje van minimaal 1 bolletje. Dit mag iedere smaak zijn die je lekker vindt.
 • Vertel ons VÓÓR het afrekenen en direct bij het bestellen dat je meedoet met de Brainfreezzz actie.
 • Per bolletje kan je één ‘smaak op één plaats’ raden.
 • Je vertelt ons: SMAAK + PLAATS. Dus dat kan zijn: aardbei op plaats twee.
 • Wij antwoorden dan bijvoorbeeld: aardbei is goed, plaats niet. Dan weet je dus dat aardbei in de lijst van vier staat, maar dat je bij een volgend bolletje een andere plaats kan raden.
 • Ben je met een gezin en bestel je meerdere ijsjes en bolletjes? Dan kan je natuurlijk samenwerken en per bolletje ‘smaak op een plaats’ raden. Dat gaat een stuk sneller en is leuk om samen te doen toch?
 • Zodra de smaakcombinatie gekraakt is, delen we dat zo snel mogelijk op Facebook en Instagram EN onderaan deze pagina. Het kan zijn dat door drukte we dat niet direct kunnen publiceren (we zijn druk aan het scheppen).
 • Het is soms erg druk bij ons, dus we hebben niet veel tijd om bij te babbelen over deze actie of over de smaak die je ons opnoemt. We hopen dat je dat begrijpt.

Geraden smaakcombinatie en de weeknummers

WEEK 21: Start 22 mei

De smaakcombinatie was:

 1. Aardbei
 2. Mango
 3. Citroen
 4. Duindoornbes

Wedstrijdvoorwaarden

1. Dit reglement is van toepassing op de social media actie ‘Brainfreezzz’ geïnitieerd door ijssalon Capri uit Zierikzee in de seizoensperiode 2023 zolang de winkel open is. De actieperiode start 22 mei en Capri is vrij om de actie aan en uit te zetten.

2. Deelname aan deze actie is gratis voor iedere klant die een bolletje vers schepijs koopt. Voor het meedoen aan deze actie is geen schriftelijke aanmelding nodig.

3. De hoofdprijs = gratis bollenkaart. Dit kan een 2 of 10-bollenkaart zijn. Capri behoudt de ruimte om hierin te variëren.

4. Gratis ijs is alleen voor de winnaar. De winnaar mag met de bon gratis bolletje ijs komen halen bij Capri in de seizoensperiode 2023, met keuze uit alle smaken in onze vitrines. Je kunt dit in één of meerdere bezoeken doen.

5. De hoofdprijs is niet inwisselbaar voor contant geld, is wel overdraagbaar op iemand anders en de bestelling mag niet worden doorverkocht aan derden.

6. Deelname is alleen mogelijk wanneer de inhoud van dit spelreglement wordt gevolgd en het spel wordt gespeeld in de seizoensperiode van 2023. Elke deelnemer heeft kans om winnaar te zijn. De hoofdprijs wordt aan de persoon gegeven die de juiste volgorde van ijssmaken heeft geraden.

7. Capri. Zierikzee heeft geen invloed op wie de winnaar wordt. De uitslag wordt direct ter plaatse gemeld aan de winnaar. Nadat de winnaar de bollenkaart in ontvangst heeft genomen is over de uitslag niet meer te corresponderen of te reclameren.

8. Winnaar verleent alle medewerking opdat hun naam gebruikt kunnen worden voor promotionele, social media doeleinden van Capri. Zierikzee. Het kan dus zijn dat we een foto of vermelding met je naam geven. Indien je dat niet wenst dien je dat direct bij uitreiking van de prijs aan ons te melden, dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

9. De winnaar kan aan iedere volgende ronde wederom meedoen.

10. Deelnemers mogen iedere leeftijd hebben. Spelers onder de 16, vraag even toestemming aan je ouders of verzorgers.

11. Capri. Zierikzee zal zo snel als mogelijk, op social media en deze pagina vermelden indien de combinatie die loopt, is gekraakt.

12. Capri. Zierikzee behoudt zich het recht voor om zonder opgave van reden, deelnemers op enig moment te diskwalificeren of te weigeren, wanneer de deelnemer een van de deelnemingsvoorwaarden heeft overtreden, onvolledige of onjuiste informatie heeft opgegeven of op enige wijze wetgeving of gedrag heeft overtreden.

13. Capri. Zierikzee kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor:
* verloren gegane uitkomsten van het spel; en/of
* opgave van verkeerde of onvolledige gegevens door een deelnemer.

14. Deelnemers die onjuiste gegevens over zichzelf of anderen opgeven en/of zich schuldig maken aan enige vorm van competitievervalsing, waaronder vals spelen/cheaten, komen niet in aanmerking voor toekenning van de prijs.

15. Werknemers van Capri. Zierikzee alsmede personen die direct of indirect bij de organisatie van deze actie zijn betrokken, zijn uitgesloten van deelname aan het spel.

16. Deelname aan de actie ‘Brainfreezzz’ houdt acceptatie van deze voorwaarden in. Betwisting van de voorwaarden zal niet in overweging worden genomen. Deze voorwaarden zijn gepubliceerd op de actiepagina onder de website www.ijsvancapri.nl.

17. Capri. Zierikzee behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht de competitie te allen tijde te beëindigen, verlengen of wijzigen, indien naar redelijkheid en billijkheid niet langer de uitvoering van het spel in de huidige vorm gevergd kan worden.

18. Op deze deelnemingsvoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Veel plezier met deze wedstrijd.

Team Capri. Zierikzee