Hans maakt al het ijs zelf in de ijskeuken

Geniet van de 🌞zon, elkaar, 🍨smaak die herinnert aan onze jeugd… even dat momentje niks. Dat is Capri. Zierikzee. Ambachtelijke ijsmakers in Zeeland.
Unieke Zeeuwse smaken

Wij maken ons ijs helemaal zelf. ECHT VERS. We gebruiken de beste Italiaanse grondstoffen en voegen daar mooie producten uit de regio aan toe. Zoals bijvoorbeeld de trots van onze provincie: de Zeeuwse Bolus.

Voortdurend zijn wij op zoek naar speciale, authentieke smaken. Want heeft u dit wel eens geproefd: Zeeuws Zeezout ijs. Dit is gemaakt met zout van de zeewier boerderij in Kamperland. En kent u Zeeroop? Dit zijn siropen gemaakt van kruiden, planten en bloemen die met zorg en respect voor de natuur worden geplukt hier op Schouwen-Duivenland.
Welkom bij Capri. Zierikzee
Wij zijn Hans en Jantine en met ons leuke team ijs-scheppers werken we vol passie aan een lach op uw gezicht. ‘n Beetje gek, wel heel cool. Wij zien ijs maken als een ambacht. Met liefde, creativiteit en respect voor genieten van de kleine dingen in het leven.
Een ijsje maakt jong tot oud vrolijk, biedt troost, haalt herinneringen op en is ‘n heerlijk genietmoment. Welkom bij Capri. Zierikzee.

Laat een reactie achter