Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Hans en Jantine ijssalon Capri overnamen. En dat mag gevierd worden! Dus iedereen die bij ons ijs komt halen, maakt gratis kans op NOG MEER IJS! We hebben iedere dag in meerdere ijsbakjes en hoorntjes EEN GOUDEN IJSBOL verstopt. Dus eet jij je ijsje en zie je op de bodem de GOUDEN IJSBOL? Dan ben jij zomaar de winnaar en mag je een bollenkaart komen ophalen. Leuk toch!?

Vind de gouden ijsbol!

Zo werkt deze jubileum actie.

Je bestelt een ijsje. Op dat moment zitten er in onze bakjes en hoorntjes al stiekem GOUDEN IJSBOLLEN verstopt. Dat doen we iedere dag voordat de winkel opengaat. Wij weten dus zelf niet in welk bakje of hoorntje de GOUDEN IJSBOL verstopt is. Dat zien we natuurlijk wel zodra we het bakje of hoorntje pakken, maar dan zeggen we het niet tegen je. Dan is de verrassing veel groter.

Smikkel jij aan je ijsje en zie je ineens de GOUDEN IJSBOL

WEDSTRIJDREGELS: VIND DE GOUDEN IJSBOL

Zo werkt deze jubileumactie. We hopen dat je dit cadeautje aan jullie leuk vindt…

> De actie start vanaf eind juni.
> Je koopt gewoon een ijsje.
> Wij scheppen het voor je en pakken daarbij gewoon het eerste hoorntje of bakje van de stapels die al gereed staan.
> Wij zien op dat moment of je wel/niet een GOUDEN IJSBOL in je bakje of hoorntje hebt. Maar we zeggen niets.
> Zodra je tijdens het eten van je ijsje, het gouden etiket in je bakje of hoorntje vindt, dan ben je winnaar.
> Je kunt gewoon je ijsje helemaal opeten, maar bewaar je gouden etiket.
> Lever je gouden etiket in bij Capri Zierikzee en je ontvangt van ons een 1- of 2 bollenkaart.

Houd hier rekening mee:

  • Koop een ijsje van minimaal 1 bolletje. Dit mag iedere smaak zijn die je lekker vindt.
  • Wij verklappen niet vooraf of je een gouden etiket in je bakje of hoorntje hebt. Het moet een verrassing zijn!
  • Je hoeft het gouden etiket niet direct in te leveren, maar wacht niet te lang.
  • Alleen HELE gouden etiketten kunnen ingeleverd worden. Dus niet doorscheuren!
  • Deze jubileumactie is alleen geldig in het seizoen 2023. We zijn vanaf eind september/begin oktober gesloten.

Wedstrijdvoorwaarden

1. Dit reglement is van toepassing op de social media actie ‘VIND DE GOUDEN IJSBOL’ geïnitieerd door ijssalon Capri uit Zierikzee in de seizoensperiode 2023 zolang de winkel open is. De actieperiode start in juni en Capri is vrij om de actie aan en uit te zetten.

2. Deelname aan deze actie is gratis voor iedere klant die 1 bolletje vers schepijs koopt. Voor het meedoen aan deze actie is geen schriftelijke aanmelding nodig.

3. De hoofdprijs = gratis bollenkaart. Dit kan een 2 of 10-bollenkaart zijn. Capri behoudt de ruimte om hierin te variëren.

4. De winnaar mag met de bon gratis bolletje ijs komen halen bij Capri in de seizoensperiode 2023, met keuze uit alle smaken in onze vitrines. Je kunt dit in één of meerdere malen doen.

5. De hoofdprijs is niet inwisselbaar voor contant geld, is wel overdraagbaar op iemand anders en de bestelling mag niet worden doorverkocht aan derden.

6. Deelname is alleen mogelijk wanneer de inhoud van dit spelreglement wordt gevolgd. Elke gast heeft kans om winnaar te zijn.

7. Capri. Zierikzee en het personeel heeft geen invloed op wie de winnaar wordt. De stickers worden iedere dag toegevoegd aan de bakjes en hoorntjes en vooraf weten we dus niet waar er een gouden etiket in zit. Op het moment van scheppen kunnen wij zien dat het etiket in het bakje of hoorntje zit, maar we zeggen het dan niet. We geven gewoon ijs uit aan degene die besteld heeft. Het etiket is op dat moment verstopt onder het ijs. Des te groter het verrassingseffect.

8. Winnaar verleent alle medewerking opdat hun naam gebruikt kunnen worden voor promotionele, social media doeleinden van Capri. Zierikzee. Het kan dus zijn dat we een foto of vermelding met je naam geven. Indien je dat niet wenst dien je dat direct bij uitreiking van de prijs aan ons te melden, dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

9. Heb je een gouden IJSBOL etiket in je bakje of hoorntje gevonden? Loop dan terug naar de ijssalon en haal je prijs op! Wij sturen de bollenkaarten NIET na per post. Dus zelf persoonlijk op komen halen.

10. Deelnemers mogen iedere leeftijd hebben. Spelers onder de 16, vraag even toestemming aan je ouders of verzorgers.

11. Capri. Zierikzee zal op social media en deze website promotie maken voor deze winactie.

12. Capri. Zierikzee behoudt zich het recht voor om zonder opgave van reden, deelnemers op enig moment te diskwalificeren of te weigeren, wanneer de deelnemer een van de deelnemingsvoorwaarden heeft overtreden, onvolledige of onjuiste informatie heeft opgegeven of op enige wijze wetgeving of gedrag heeft overtreden.

13. Capri. Zierikzee kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor:
* verloren gegane gouden etiketten; en/of
* smaak beïnvloeding. We hebben met etiketspecialisten, de materialen zo veilig mogelijk voor consumeren gemaakt.

14. Deelnemers die onjuiste gegevens over zichzelf of anderen opgeven en/of zich schuldig maken aan enige vorm van vervalsing, waaronder vals spelen/cheaten, komen niet in aanmerking voor toekenning van de prijs.

15. Werknemers van Capri. Zierikzee alsmede personen die direct of indirect bij de organisatie van deze actie zijn betrokken, zijn uitgesloten van deelname aan het spel.

16. Deelname aan de actie ‘VIND DE GOUDEN IJSBOL’ houdt acceptatie van deze voorwaarden in. Betwisting van de voorwaarden zal niet in overweging worden genomen. Deze voorwaarden zijn gepubliceerd op de actiepagina onder de website www.ijsvancapri.nl.

17. Capri. Zierikzee behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht de competitie te allen tijde te beëindigen, verlengen of wijzigen, indien naar redelijkheid en billijkheid niet langer de uitvoering van het spel in de huidige vorm gevergd kan worden.

18. Op deze deelnemingsvoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Veel plezier met deze wedstrijd.

Team Capri. Zierikzee